Det grundlæggende i VA udlån

Mens G.I. Bill uddannet millioner af militære veteraner, VA lån give dem et skridt op på homeownership. Her er det grundlæggende i VA lån.

Det grundlæggende i VA udlån

Meget gerne en HUD, VA faktisk ikke udstede boliglån til veteraner. I stedet, det gør boliglån lettere at få ved at garantere, at långivere vil blive tilbagebetalt det fulde beløb udstedt. Dette beskytter långivere mod risikoen for misligholdelse på lånet.

Til gengæld for VA garanti, långivere giver lettere udlån behandling og gøre det langt lettere at komme ind i et hjem fra et omkostningsperspektiv. I mange tilfælde vil låntager ikke være forpligtet til at foretage en udbetaling eller en nominel en, hvis det er nødvendigt. Låntageren vil heller ikke være nødvendigt at betale private pant forsikring, som ikke-militære låntagere typisk skal betale på lån foretaget med mindre end en 20 procent ned betaling.

En potentiel ulempe ved et VA-lån er garantibeløbet. I øjeblikket er det maksimale beløb $203.000. I mange dele af landet er dette tal ikke tilstrækkeligt til lån penge og få dem med det samme at købe et hjem. Veteraner bør kontakte deres lokale ydelser kontor for at finde ud af nuværende garantibeløb som programmet er ændret fra tid til anden.

For at opnå et VA-lån skal en person opfylde nogle få generelle krav. Selvfølgelig må de have tjent i militæret. Konkret skal du tjent i aktiv tjeneste under anden verdenskrig eller senere og ikke har modtaget en ubarmhjertig decharge. Personer, der tjener i krigstid, skal have sat i mindst 90 aktiv tjeneste dage. Personer, der tjener i perioder med fred, skal have sat i 180 dage. For veteraner, der tjente efter 1980, er kvalifikationsperioden to år, medmindre aktiv told fandt sted under en af Golf krigene. I sådanne situationer er tidsperioden 90 dage. Det bliver naturligvis lidt forvirrende. Sørg for at tale med dit lokale kontor for at afgøre, om du er berettiget.

VA garanterede lån er fremragende finansielle produkter til at købe et hjem. Hver veteran bør se på dem først, når overvejer at opnå et realkreditlån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.