Kreditkort gæld-se din kredit rapport og din regning

De fleste forbrugere er klar over betydningen af deres kredit rapport. Dette dokument, tilbydes til forbrugerne og långivere af de tre store kredit-bureauer, tilbyder en temmelig komplet liste af finansielle transaktioner og gæld pådraget en forbruger. Långivere undersøge betænkning, sammen med de tilknyttede FICO score, at afgøre, om en forbruger er værdig til at modtage yderligere kredit eller lån. Hvad mange forbrugere måske ikke ved er, at kreditkortselskaber regelmæssigt kontrollere deres kreditrapporter, og ugunstige poster kan resultere i en højere rente på deres kreditkort.
Vi har tidligere bemærket, at mange kreditkortselskaber ansætte noget kendt som en “universelle standard klausul” i deres Servicevilkår. Denne klausul gør det muligt for virksomheden at hæve renten på debitorkortet, hvis debitoren betaler regningerne sent. En forsinket betaling til telefonselskab kunne resultere i en højere rente på Visa-kort. De fleste virksomheder også lader sig latitude til at hæve deres kunders renten for nogen grund overhovedet. Med dette i tankerne kontrol kreditkort selskaber tendens til at køre lejlighedsvis kredit på deres kunder, ofte at hæve priser, hvis de bemærker enhver aktivitet, der efter deres opfattelse gør kunden en højere risiko. Dette kan ske, selvom kunden har en historie for at betale hans eller hendes kreditkort regninger til tiden.
Slags ting, der kan oprette en “risikobetonet” klient omfatter yderligere lån, ekstra kreditkort eller bygning saldi på eksisterende kort til på eller nær deres grænser. Selskaberne begrunde denne aktivitet ved at sige, at forbrugere, der disse ting skaber større risiko for långiveren, og disse omkostninger skal overføres til alle deres kunder. Problemet for kunden er at disse højere renter tildeles ofte uden varsel. Den nye sats gælder også for eksisterende saldi. En rente vandretur kunne i dag betyde at det fjernsyn, du købte sidste efterår pludselig er blevet dyrere.
Hvad gør forbrugerne? Holde øje med dit kreditkort regningen og din kredit rapport. Du kan modtage en kopi af din kredit rapport, gratis, på med hensyn til dit kreditkort regningen, se rentesatsen. Hvis det ændres brat til en højere sats, ringe til din kreditkortudsteder og spørge dem om det. De vil ofte reducere hastigheden, hvis du ringer og klage. Hvis ikke, din eneste mulighed kan være at shoppe rundt for et andet kort.

One thought on “Kreditkort gæld-se din kredit rapport og din regning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.