Medicare Drug Plan lokker identitetstyve

Blandt de mange problemer i senil borger er at forsøge at betale for deres nødvendige medikamenter samtidig forsøger at leve på en fast indkomst. Dette problem henledte kongres, som passerede en recept drug plan sidste år, der var designet til at hjælpe ældre amerikanere med deres stof regninger. Planen er en kompliceret en, der giver mulighed for amerikanerne at tilmelde sig en statsstøttet plan eller et af en række andre planer, der administreres af private selskaber. Planen, mens velmente, har kritiseret for at være dyrt og for at være kompliceret, som mange ældre borgere har været i stand til at bestemme, hvordan man bedst laver brug af programmet.
Det faktum, at programmet er kompliceret har åbnet døren for identitetstyve at drage fordel af programmets deltagere. Tyvene har krævet senior borgere på telefon, forklædt som repræsentanter for virksomheder, der kan hjælpe folk tilmelder i den plan, der er bedst for dem. , Der ringer derefter beder om personlige oplysninger fra offeret for at bedre vurdere, hvordan man kan hjælpe dem. Der er ingen hjælp kommende; Tyven er blot at bruge opkaldet som en mulighed for at stjæle offerets navn, adresse, CPR-nummer og kreditkort nummer. Når de har det, kan tyvene gå om at opnå lån, kredit og merchandise i offerets navn.
Denne identitet tyveri fidus kan undgås nemt, så kan de fleste sådan svindel, der gør brug af telefon eller e-mail. Her er et par tips, der kan hjælpe:
# Amerikanere, der er berettiget til Medicare planen skulle have modtaget en pamflet i den post, der skitserer, hvilke planer findes i deres område. Hvis du har spørgsmål om planen, kan du bruge de kontaktoplysninger, der er anført i pjecen.
# Autoriserede udbydere er ikke tilladt at kontakte kunder via e-mail. Ethvert forsøg på at gøre det bør betragtes som en del af et fupnummer.
# Hvis nogen kalder du for at diskutere Medicare programmet, bede dem om at sende oplysninger via e-mail. Enhver legitim virksomhed vil være glade for at gøre dette.
# Du må aldrig give personlige oplysninger, såsom kreditkortnumre eller CPR-nummer, til enhver, der udbeder sig sådanne oplysninger via e-mail eller telefon.
Den nye receptpligtige lægemiddel program er kompliceret. Udsigten til eventuelt at have personlige oplysninger stjålet blot gør det værre. Enhver ældreboliger, der er kontaktet ud af det blå af en virksomhed, der hævder at repræsentere et agentur, der kan hjælpe med Medicare drug plan bør være mistænksom. Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du besøge webstedet Medicare på www.medicare.gov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.