Sådan arbejde hjemmefra og nyde livet

Hvordan vil du gerne have mindst en ekstra time i dagen bare for dig selv, så du kan have det sjovere? Når du arbejder hjemmefra kan der være en tendens til at arbejde flere timer på grund af den fleksibilitet, som du har.
Hvis du arbejder hjemmefra, vil disse idéer, hvis det gennemføres konsekvent frigøre din tid, så du kan nyde mere af dit liv.
Passe på dig selv først
Dyrk regelmæssig motion og spise sundt. Gøre det rigtige af dig selv og du har masser af energi, være motiveret, mere produktive og gladere.
Omgiv dig med positivitet
Cirkulere med positive mennesker, læse motiverende bøger og lytte til motiverende bånd/cd’er under kørsel, gå en tur eller venter udnævnelser. Undgå negative mennesker som pesten. De vil dræne din energi.
Rense ud rod
Du vil spare dig masser af tid, energi, rum og penge hvis du rydde dit hjem miljøet… papirarbejde, bøger, gamle udstyr osv. regelmæssigt. Du vil være i stand til at finde ting, Spar penge, fordi du ikke behøver at købe hvad du allerede har gemt et eller andet sted, plus du vil være mindre stresset. Du vil føle bedre, som vil gøre dig gladere.
Jazz op dit miljø
Hvis du arbejder og bor i et behageligt miljø, vil du naturligvis føler bedre og gladere. En ren, overskueligt hjemmekontor gør du føler dig godt og glad for at være der.
Kjole til succes
Når du ser godt, du føler dig godt, når du føler dig godt, du er lykkeligere. Har et billede makeover. Selvom du arbejder fra hjemmet, hvis du kjole godt så det passer til din livsstil, vil det gøre en forskel for hvordan du og alle andre se dig.
Plan tid til sjov
Du skal optage dine aftaler, ting at gøre og mål et sted med så meget at organisere i din travle hverdag. Bruge en papir dagbog eller digital arrangør, som du kan tage med overalt. Dette er den mest effektive måde at få tingene gjort, planlægge dit arbejde og dit liv. Når du arbejder fra hjemmet er det let at forsumpe med arbejde og ikke har planlagt tid ud.
Lære at sige “Nej”
For at dramatisk forbedre din produktivitet og gøre flere af de ting, du ønsker i dit liv, skal du være fast med andre og lad dem vide, hvis du ikke kan, vil ikke eller er ikke tilgængelig til at opfylde deres anmodninger. Naboer, familie og venner kan få den fejlagtige tro at fordi du arbejder fra hjemmet du ikke virkelig arbejder.
Hvis du konstant siger “ja” til alle andre anmodninger vil du aldrig har tid til at gøre, hvad du virkelig ønsker at. Book dig selv ind i et self-assertiveness kursus for at lære disse færdigheder, hvis du føler du har brug for.
Gør hvad du gør bedst og delegere resten
Se, om der er måder du kan uddelegere opgaver, som ville passe andres talenter. Mange mennesker bruger masser af tid på hverdagsagtige opgaver som ville tage en person, der er uddannet i området en fjerdedel af den tid til at foretage.
Leje gartner og renere at tage sig af de basale huslige pligter hjemme. Det er værd at investere de ekstra dollars, hvis du kan have mere fritid til at gøre hvad du vil.
Kompliment nogen hver dag
Hvordan føler du når du modtager en kompliment? Gør nogens dag… give før du får, fordi hvad går rundt, kommer omkring. Gå ud hver dag, selv om det er til de lokale butikker, så du kan tale med folk.
Det sidste ord
Ved at følge disse enkle, men meget effektiv ideer du kan virkelig nyde fordelene kan du opleve når du arbejder i hjemmet. Du vil føle sig godt, ser godt ud og have mere tid til at nyde dit liv… og når du nyder livet, du er tilfreds!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.