Udbetaling af lån med lån

At forpligte sig til et langsigtet lån kan helt sikkert være en skræmmende idé, hvis der af ingen anden grund end den blotte ufleksibilitet, den tilbyder. Når du har indset, at lånet, der så lovende ud for et par måneder siden er at blive en byrde, kan det være værd at se på refinansiering det med et andet lån. Ideen bag refinansiering er ret ligetil. Du skal blot betale en udestående saldo på dit oprindelige lån (rente inkluderet, glem ikke) ved hjælp af et lån, der er designet til intet andet end dette formål.

Hvis du tror det hele lyder for let, så i det mindste du tænker forude snarere end at forsøge at hoppe på den første metode, du hører om, der kunne arbejde for dig. Det første spørgsmål, du skal spørge dig selv er, om du har brug for at refinansiere dit lån. I realiteten vil du blot overføre din nuværende gæld fra din nuværende kreditor til en anden, der giver dig mulighed for at betale det ud på en anden måde, nu hvor du mener, det er nødvendigt. De tilgængelige indstillinger varierer meget, også. Du kan prøve at drage fordel af en lavere rente, der ville betyde din faste rente lån (at du fik, når renten var højere) ville nu koste dig mindre. Ligeledes kan du refinansiere dit lån med en, der giver dig mulighed for at tilbagebetale det over en længere periode, men med mindre afdrag hver måned.

En anden ret almindelig mulighed er at refinansiere en masse små lån med en stor en, da det kan gøre forvaltningen af dine penge meget lettere. Så hvis refinansiering kan hjælpe så hvorfor gør ikke alle gør det? En af grundene er, at generelt folk generelt er uvidende om måder at komme ud af gæld, før det hele bliver for meget, og de er knuget på enhver mulighed til rådighed for at komme ud af problemet. Hvis du tænker på dig selv som en af de uinformerede flertal, at tage et kig ind på refinansiering et lån kan hjælpe meget mere, hvis du tager ansvaret for dine penge, før snarere end senere. En anden grund ville være, at for at være ærlig, er det ikke rigtigt for alle. Hvis du aldrig har selv tænkt på at finde måder at sortere din gæld så klart du ikke er i den slags situation, hvor du kæmper.

Et punkt, der skal bemærkes, er, at et rimeligt antal lån har såkaldte “sanktionsklausuler”. Disse er dybest set gebyrer skal du betale lånet, eller en stor del af lånet, for tidligt. Husk, at kreditorerne kun rent faktisk tjene penge ud af renten. Det gavner dem, hvis de kan holde dig betale denne interesse så længe som muligt. Disse gebyrer kan potentielt opveje de besparelser, som du ville gøre. De sætter et primebanks stort antal låntagere ud af refinansiering deres lån. Gøre flytningen til at refinansiere et lån bør helt sikkert være en, som du overveje omhyggeligt, men der er ingen tvivl om, at det kan hjælpe nogle mennesker, der ellers ville finde sig selv værre ud hver måned og stadig har ingen penge tilbage i slutningen af det. Tænk over det omhyggeligt, men husk, at det kan være rigtigt for et godt antal låntagere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *