Fyr snak og Business kvinder

Kvinder ledere, kvinder virksomhedsejere og andre business kvinder skal undertiden kæmpe med uoplyste adfærd og holdninger fra mandlige kolleger.
Du kan enten vælge at få din skæl op hver gang, der fremkalder stress og sundhedsmæssige spørgsmål, der såre dig (ikke fyr) eller finde ud af hvordan man skal håndtere det effektivt.
Virksomhedskommunikation, der udelukker
Kvinder i erhvervslivet befinder undertiden sig i den situation, hvor samtalen viser at emner, der udelukker hende, såsom sport, jagt, osv. Nu, mens ikke alle business kvinder vil føle sig udelukket fra nogen af disse emner, der er bestemt gange når de få udelukket i mandsdominerede samtaler.
Hvilke valg har du i disse situationer? Det er klart, det afhænger af situationen. Hvis du rejser med kolleger og de komme ind i en stor samtale om Tiger Woods og du er ligeglad, fine, zone ud og genindtræde samtalen, når det er mere interessant for dig.
Men hvis samtalen finder sted over middag på en restaurant med klienter og du vil være sikker på, at klienterne obligation med dig så godt, du skal træffe forskellige valg.
For én, Spørg din golf-kærlig kolleger at styre uden om attende hul historier. Men vær forberedt på en alternativ strategi, især hvis din klient er også en stor Tiger Woods fan. Business kvinde mest nyttige værktøjer i denne situation er USA Today og The Wall Street Journal. Anmeld dem før middag med din klient. Så, vil du være parat til at gøre en sports-relaterede kommentar, tegne klientens opmærksomhed til dig, lade ham eller hende til at udvide, så skifte emne. Denne strategi kan du angive samtalen snarere end at blive udelukket, derefter igen direkte.
Virksomhedskommunikation, Offends
Selv i lyset af diskrimination love og potentielle retssager for upassende adfærd og sprog stadig nogle mennesker i krænkende vittigheder eller skade kommentarer. Kvinder virksomhedsejere kan også finde det vanskeligt at håndtere, fordi de er bange for at miste kundeemnet eller kunden.
Men alle kvinder i erhvervslivet er i en fremragende position til at forbedre erhvervsklimaet ved at træffe positive foranstaltninger, når de står med en offensiv situation.
Hvis du er til stede ved et business-møde når nogen gør stødende eller skadeligt kommentarer, bare gøre dette. Sige, på en nøgtern, men ikke-fordømmende måde, “Hey, folkens, vi alle kender denne linje af samtale ikke er passende og har intet at gøre med erhvervslivet ved hånden så lad os gå videre.” Derefter fortsætte på et tidspunkt med i diskussionen ved hånden ved at trække andre mennesker ind i samtalen. Du har taget flere aktioner på samme tid.
• Du har konstateret, at bemærkningerne ikke tolereres.
• Ved hjælp af, “vi”, du har medtaget alle i sætningen.
• Du har omdirigeret diskussionen og taget spotlight off de offensive bemærkninger (s), at give alle en nem mulighed for at flytte.
• Du har advaret gerningsmanden uden at udsætte ham eller hende til åbenlys kritik eller ubehag.
Selvom det kan tage modet, kan enhver business kvinde bruge denne strategi, uanset om hun førende møde eller blot deltager. De fleste mennesker vil være taknemmelig for, at nogen har grace og stil til at håndtere situationen så godt.
Indse nogle mennesker er bare plain uvidende
Når mænd komme med bemærkninger, der er stødende eller få rabat på samtaler, som intet har at gøre med business, indse det ikke er deres problem, yours.
Den slags folk, kvinder i erhvervslivet vil håndtere er smart, oplyste dem. Men ikke alle mandlige kollega, kundeemne eller klient er intelligent og oplyst. Du at få ked det kommer ikke til at ændre.
Den bedste måde at håndtere dumme bemærkninger er indser de er hvad de er og flytte. Medmindre fyr specifikt forsøger at få din ged, (hvilket sker undertiden) har du ingen reel skal betale nogen opmærksomhed til ham.
Hvis han forsøger at vække dig, kan du blot ser roligt på ham og siger “Please stop. Du at gøre dig selv ser tåbelige og spilde vores tid på at når vi kunne regne ud en måde at… (uanset hvad du prøver at gøre) “og derefter bevæge sig hurtigt til at drøfte emnet ved hånden. Han vil højst sandsynligt begynder at føle sig som et fjols og bakke ud.
Du kan tage kontrol over situationen. Enten vælger at ignorere dem, roligt kalde dem på det og gå videre eller fyre dem. Du finder dit liv er mere stress gratis og mere produktiv, når du bliver personen med den reelle magt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.